PromoteGram

promotegramWe love to share

Contact & FAQ

Daca ai contul de Instagram privat, trebuie sa accepti sa te urmarim de pe contul nostru oficial @Promotergram . In acest mod sistemul nostru poate verifica daca postarea ta este valida, si te putem recompensa.
E simplu. Pentru fiecare postare, brandurile iti platesc o anumita suma. In momentul in care postezi, sistemul nostru, te verifica si daca postarea ta corespunde cerintelor promotiei in contul tau de Promotegram se va adauga suma respectiva.
Nu. Oferta se posteaza doar o singura data conform cerintelor brandului.
Dupa ce te-ai inscris pe platforma, asigura-te ca ai completat toate datele. Din acel moment esti eligibil sa promovezi produsele diferitelor branduri.
In general sunt doua motive pentru care nu iti apare nici un produs de promovat. Nu ai completat toate datele sau pentru moment nu te-ai incadrat in nici una din cerintele brandurilor.
In cazul unor carduri, confirmarea platii de catre banca se face cu intarziere. Daca tranzactia ta a fost aprobata si contul inca nu este activ, te rugam sa ne trimiti un email la support@promotegram.com
Fiecare brand isi cunoaste publicul tinta. Asadar fiecare campanie a unui brand are la baza niste indicatori, dupa care noi ne ghidam si alegem publicul tinta. Daca te incadrezi in acest public tinta atunci oferta iti va aparea in cont si poti sa o promovezi.
Timpul de cand postezi si pana vezi banii in cont poate varia in functie de tipul ofertei. Spre exemplu daca promotia iti cere sa mentii postarea pe contul tau timp de 5 zile, atunci banii se vor vedea in cont dupa expirarea celor 5 zile de cand ai postat. Daca postarea ta coincide cu cerintele ofertei si tot nu iti apar banii in contul de Promotegram, atunci contacteaza-ne la support@promotegram.com
Esti platit la fiecare doua saptamani, daca ai o suma minima de 50 Euro in contul tau. Daca nu ai inregistrat suma minima pentru a fi platit, atunci aceasta se reporteaza in perioada urmatoare.
Sunt doua perioada de plata. Prima perioada o reprezinta primele 15 zile ale lunii, de la 1 pana pe 15. A doua perioada o reprezinta ultimele doua saptamani ale unei luni, incepand cu ziua a 16 a si pana in ultima zi a lunii.
Momentan avem doua metode de plata a promoterilor. Prima este Transfer Bancar iar a doua este prin PayPal. Alte metode de plata vor fi disponibile in curand.

PROMOTEGRAM.COM

support@promotegram.com